Garancia

Garancia,szavatosság:


Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak. A hibás terméket a vásárlónak saját költségére kell visszajutattni az eladó telephelyére! Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal. A szavatossági vagy jótállási igény elbírálását a gumiabroncs gyártó végzi. A jogos reklamációnak elismert abroncsot az Eladó a Vevő kérésére kicseréli, vagy annak árát megtéríti, de az Eladó követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését, illetve értékcsökkenést számolhat fel a gumi elhasználodottságának mértékének megfelelő arányában. Kiszámítási képlet: (átlagolt csatornamélység* - 1,6 mm) osztva (gyári csatornamélység) szorozva vételárral. *átlagolt csatornamélység: a gumi mintázatának 3 különböző helyen mért csatornamélység átlaga (x+y+z)/3. A bizonyítottan gyári hibás terméket kicseréljük,vagy a vételárat visszautaljuk bankszámlára,a bizonyítástól számított 14 napon belül. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása.
Szélsőséges út és használati körülmények esetében a gumiakciok.hu fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

A garanciális igény nem érvényesíthető:

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

 

Személyes adatok


A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A gumiakciok.hu a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók a gumiakciok.hu által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen a gumiakciok.hu ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.

 

 

Gumi keresés

Kosár

 x 

A kosár üres

kosár

points

 kátyúgarancia

 www.katyugarancia.hu

 

Michelin

continental

goodyear

Dunlop

Pirelli

bridgestone

seiberling

 uniroyal

 

firestone

 

BFGoodrich 

 fulda

 

Yokohama

 

Hankook

 

kumho

 

Profil

 

barum

 

 

matador

 

 

taurus

 

linglong

targum

 

kormoran

 

sava

 

debica

 

Michlein autógumi