A lakásfelújítás legkiválóbb csapata

Lakást vásároltam nemrég, meguntam azt, hogy albérletben lakok és ezért kiszolgáltatott a tulajdonosoknak, egy idő után ugyanis az összes tulajdonos eladta azt a lakást ahol laktam, így átlagosan 1-2 évente költöztem és a költözés nem olcsó. Miután megtaláltam a megfelelő lakást, lázas tervezésbe kezdtem. Napokat töltöttem el különböző üzletekben a szanitereket méricskélve, lakberendezési áruházakban, különböző katalógusokat begyűjtve, hogy a lakást az aktuális trendekhez alakíthassam.


Miután mindent véglegesítettem, elkezdődhetett a lakásfelújítás. Az első lépés az volt, hogy találjak egy csapatot, akik megvalósítják az elképzelésemet és viszonylag olcsón azért, hogy beleférjünk a keretbe. Rákattintottam a lakasfelujitasbudapest.eu oldalra, ami szimpatikus volt, a feltöltött árlistát megfelelőnek találtam, és volt szobafestő mázoló, villanyszerelő és burkoló szakemberük is. Kértem azonnal az ingyenes árajánlatot, amikor házhoz is kijönnek és megmondják, hogy a lakásfelújítás mennyibe fog kerülni. Másnap megérkeztek a szakemberek, felmérték a lakást, majd egy nappal később meg is mondták a pontos végösszeget, amivel elégedett voltam, így lefixáltuk a felújítás kezdetét.

A munkálatok elkezdődtek, minden szakember tudta a dolgát, 3 hetet mondtak a felújításra, amit tudtak is tartani. Nekem semmivel nem kellet foglalkoznom, ugyanis leszervezték egymás között, hogy melyik szakember mikor érkezik, a sittet elszállították, nekem már csak költöznöm kellett. Én nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal és mindenkinek ajánlom őket, sok negatív dolgot olvastam lakásfelújítás kapcsán más cégekről, ezért először én is tartottam a dologtól, azért írtam le a történetemet, mert léteznek olyan szakemberek is, akik becsületesek és elvégzik a munkát amit a tulajdonos megálmodott!