Hódítás a virágküldés segítségével

Sok hódítási praktikával kecsegtetnek az internetes bogokban. Tanácsot adnak a nagy csajozó gépek, hogy mit kell mondani, hogy kell viselkedni, hogy az imponáljon egy lánynak. De a legeredményesebb hódító praktikát egyikük sem említi. Mi lehet az? Ez a virágküldés!


Most elgondolkozik rajta, látja lelki szemei előtt azt, hogy egy virágfutár átadja a kiszemelt Hölgynek a rózsacsokrot az Ön személyes üzenetével. A Hölgy elpirul, és teljesen zavarban van. Igen! Ilyen reakciót vált ki a nőkből a virágküldés, ami romantikus és titokzatos. Izgalmasnak tartják ezt az udvarlási stílust. A mondókák idejének ma már vége. Egy komoly nőt nem lehet egy mondókával lenyűgözni, sőt szánalmas dolognak tartják ma már az ilyesmit.

A virágküldő szolgálatok között van egy kiemelkedő, ez a Mestervirág.hu weblap. Ezen az oldalon megtalálható az összes olyan virágcsokor, rózsadoboz és virágkosár, amit a leginkább keresnek manapság a férfiak. A Budapesti kiszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén már ingyenes, ezért nem kell fizetnie a szolgáltatásért, csak a virágért!

Ha tetszik egy Hölgy, derítsük ki, hogy hol dolgozik. Amennyiben egy boltban szemeltük ki őt, a munkahelyén akkor könnyebb dolgunk van, a virágcsokrot oda küldjük. A weblapon rendeljük meg a virágcsokrot, akár aznapi virágküldés is kérhető. A csokor mellé küldhetünk üzenetet, a boríték és az üdvözlőkártya ingyenes.

Az átadás után kap a virágfutártól értesítést és akkor már csak a Hölgy reakcióját kell megvárnia, ami nagy eséllyel igen lesz egy vacsorameghívásra