A kerti álmok valóra váltója!

Azon kívül, hogy a minőségi gyepszőnyeg valóban nagyon magas esztétikát tud adni önmagában véve is, jó tudni, hogy a varázslatossága miből áll! Szinte kivétel nélkül, amikor gyepszőnyeget telepítünk nagy érzelmi hatásokat és reakciókat váltunk ki a kerttulajdonosokból, a megrendelőkből. Ez úgy szokott történni a gyakorlatban, hogy a kerttulajdonos vagy megrendelő a kert abban a fázisában amikor a gyepszőnyeg telepítés következik, elmegy otthonról. Ennek is van oka, mivel ezt a munkafolyamatot mi reggelre szoktuk időzíteni, amikor még jellemzően nincs meleg vagy még inkább nincs kánikula.

Szóval elmegy otthonról, biztosan dolgozni vagy bármi más, de elmegy. Amikor tehát utoljára látta a kertjét, akkor jóformán a szépen elterített és a munkálatokra előkészített termőtalaj borítást látta. Persze már ezt is nagyon megdicsérté, hiszen igen éles kontraszt a korábban igen sokáig nézegetett sittes, poros, sáros vagy gazos terep után. Mi elkezdjük a munkát, egymás után következnek a gyepszőnyeg tekercsek és hamar beborítjuk a füvesítésre szánt területet. Amikor pedig hazaérkezik, akkor számára megtörténik a csoda!

A teljes kert smaragdzöld, egyenletesen sűrű, tömött és csodálatosan zöld pompában díszeleg! Ez bizony, komolyan meg szokta érinteni az ügyfeleimet és ki-ki saját magához mérve, de általában a visszafogottságát áttörve reagál ilyenkor. A kacagástól a sírásig mindenféle verziója az érzelmi megnyilvánulásoknak megmutatkozik ilyenkor! Nem csodálkozom! Ez a tömény esztétika még ennyi alkalom és idő után sem tudott nekem sem megszokhatóvá válni, még én is rácsodálkozom időnként, hogy a minőségi gyepszőnyeg mennyire szépségesen elragadó tud lenni.

Annyit elárulhatok, hogy még egyetlen ügyfelem sem bánta meg, hogy a gyepszőnyeget választotta a füvesítési módszerek közül! Ezt az azonnal gyönyörű, a kertet megváltoztató, és nagyon hamar használatba vehető csodát!